Libero Touch 1 pelenka, 0-2,5 kg

Libero Touch 1 pelenka, 0-2,5  kg
1 490 Ft
A koraszülöttek érzékeny bőréhez tervezett pelenka
A legkisebb méretű Libero Touch pelenkák új, szuperpuha belső borítása maximálisan gyengéd az újszülöttek bőréhez. A 0-2,5 kg közötti gyermekekre tervezett pelenka a 360° ProSkin technológiának köszönhetően tökéletes puhasággal simul rá a baba parányi derekára, és rendkívül hatékony szivárgás elleni védelmet nyújt.

Tesztelt anyagok a gyermek érdekében
A gyártási folyamat során kiemelt szerepet szánunk a biztonságnak, pelenkáinkat bőrgyógyászati tesztekkel ellenőrizzük, hogy a lehető legtermészetesebb és gyengédebb legyen. A Touch pelenkát úgy alkottuk meg, hogy maximális védelmet nyújtson a kicsik finom, érzékeny bőrének.

Szivárgás elleni kettős védőgátak
A szuperpuha Libero Touch pelenkák minden esetben kettős szivárgás elleni védelemmel rendelkeznek. Biztonságosan, puhán körülfogják a baba combját, hogy éjjel és nappal egyaránt megakadályozzák a szivárgást.

Szuper nedvszívó mag
A Libero Touch nadrágpelenkák megbízható védelmet nyújtanak a kicsiknek. A pelenkák nedvszívó magja szárazon és puhán tartja az érzékeny bőrt a pelenkacserék között.

Puha, elasztikus derékrész
Mindegyik Libero Touch nadrágpelenka szuperpuha, rugalmas derékgumírozással rendelkezik, hogy illeszkedjen a baba pocakjához. Bármilyen méretet is hord, gyermekednek kivételesen puha, kényelmes gondoskodásban lesz része.

Légáteresztő anyag
A Libero Touch új, szuperpuha anyagának tapintása a legfinomabb pamutra emlékeztet. A nadrágpelenkák légáteresztő anyagokból készültek, hogy megőrizzék gyermeked bőrének puhaságát.

A köldök védelme
A Libero Touch koraszülött, 1-es és 2-es méretét úgy alakítottuk ki, hogy ne nyomja a pici babák érzékeny köldökét. A szuperpuha anyagok rendkívül kényelmesen rásimulnak a baba derekára.
Adatok
Cikkszám
unas_751030