Mam Perfect Start 0-2hó " arany napocska-felhő"

Mam Perfect Start 0-2hó " arany napocska-felhő"
2 190 Ft
A MAM Perfect Start szilikon cumi extra kicsi méretű, az újszülöttek egészsége és kényelme érdekében. Szívónyaka extra vékony, 60%-al vékonyabb, feje pedig 4x puhább az átlagos szilikon cumikénál.
A MAM cumik mindegyike fogorvosok, fogszabályzási szakértők és formatervezők együttműködésével fejlesztették ki. A cumi feje a fogak ideális fejlődésének támogatásához lett alakítva. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a MAM Perfect cumik elősegítik a fogak és az állkapocs egészséges fejlődését. A cumi szimmetrikus kialakítású, így mindig tökéletesen illeszkedik a baba szájába.
A cumi szívókája SkinSoft szilikonból készül, melyre jellemző a különleges puhaság és az édesanya melléhez, bőréhez hasonló érzés. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a babák 94%-a elfogadja a MAM SkinSoft szilikonból készült cumit az ismerős érzés miatt.
A cumi megnyugtatja és vigasztalja a babát.
A cumin úgynevezett "légcsatorna" került kialakításra, ennek köszönhetően a levegő ki és be tud áramolni a szívókán. Ennek előnye, hogy a cumi alkalmazkodni tud a baba szájához.
A cumik pajzsainak nincsenek éles szélei, nem okoz problémát az érzékeny baba bőrnek. A pajzs kialakításának köszönhetően csökken a cumi és a bőr érintkezési felülete, így a cumi nem hagy nyomot a baba arcán.
A cumihoz egy átlátszó, cumitartó és sterilizáló doboz is jár, mely segíti a cumi higiéniájának megőrzését. 0-2 hónapos kor között ajánlott.
A termék BPA mentes.
Adatok
Cikkszám
unas_608870