Chicco Natural Feeling ferde etetőcumi 2hó+

Chicco Natural Feeling ferde etetőcumi 2hó+
1 890 Ft
Életkor: 2-4 hó
Kiszerelés: 1 db

Ez a közepesen gyors átfolyású ferdecumi kb. 2 hónapos kortól nyújt megoldást a cumisüveges hozzátáplálás során mindaddig, amíg azt tapasztaljuk, hogy a baba már még gyorsabban képes enni a cumisüvegből.
Dupla-hasfájásgátló szeleppel van ellátva a bukás elkerülése végett vagy csökkentése érdekében.

Kompatibilis a Natural Feeling cumisüvegekkel.

NaturalFeeling cumi:
A 6 hónapos kor alatti csecsemő szopási és nyelési képességét követi a folyás gyorsasága, ezért az etetőcumit soha nem szabad kilyukasztani, hogy még egy lyukat fúrjunk a cumiba!
Az újszülött csecsemő szopási technikája még kezdetleges, és a gyomor emésztőképessége is most kezd csak fejlődni. A 2 hó feletti baba emésztőrendszere és szopási képessége már sokat fejlődött, így egyszerre többet tud megenni is és emészteni is. Az etetések gyakorisága ezért 3-4 hónapos korra már csökken, hiszen a baba már többet eszik, így tovább bírja újabb étkezés nélkül. Ekkor már biztosan szükség lesz a 250 ml-es cumisüvegre is.
A ferde cumiforma segít a csecsemőnek abban, hogy hasonló szopástechnikai körülményt teremt számára, mintha mellből történő táplálás történne.
A baba az ajkait pont úgy helyezheti rá a ferde cumi extra széles talpazatára, mintha mellből szopna, vagyis ajkaival jól rá tud támasztani a cumira, ha megfelelő nagyra nyitja a száját.
Ha a csecsemő láthatólag már gyorsabban és erősebben szopna, enne, akkor váltsunk etetőcumit, válasszuk a 2hó+ cumit, majd később a 6hó+ etetőcumikat.
Ez a közepesen gyors átfolyású ferdecumi kb. 2 hónapos kortól használható, a baba szopási és nyelési képességét követi a folyás gyorsasága, mely közepes.
A ferde forma segít az újszülöttnek abban, hogy hasonló szopástechnikai körülményt teremt számára, mintha mellből történő táplálás történne.
Az újszülött baba az ajkait pont úgy helyezheti rá a ferde cumi extra széles talpazatára, mintha mellből szopna.
A NaturalFeeling termékcsalád klinikailag tesztelt.
Adatok
Cikkszám
unas_930531