Tommee Tippee Closer to Nature Cumisüveg 2x 340 ml 3 hó+ " Pandás "

Tommee Tippee Closer to Nature Cumisüveg 2x 340 ml 3 hó+ " Pandás "
7 290 Ft
Közepes átfolyású etetőcumival
Anyamell formájú cumival ellátott Tommee Tippee Closer to Nature cumisüvegek mindegyike megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás összehangolását. A Tomme Tippe Closer to Nature cumisüvegeket szoptató édesanyák és egészségügyi szakemberek közreműködésével végzett többéves kutatómunka eredményeként fejlesztettek ki és segítségükkel a babák könnyebben és hosszabb ideig táplálhatók anyatejjel.

A cumisüveg cumi lágy szilikonból készült, ami utánozza az anyamell rugalmasságát és mozgását. Nagyfokú hasonlósága az anyamellel biztosítja, hogy babáját egyaránt táplálhassa cumiból és anyamellből. Könnyebb kombinálni a szoptatást és az üvegből való táplálást.

Természetes érintkezés:

A szuper széles etetőcumi az anya mell alakját formázza, a legtermészetesebb táplálkozás élményéért a kicsik számára.
Puha szilikon etetőcumi hasonlít az anyja mellének alakjára, annak rugalmasságára, és nyúlására.
Könnyed tisztítás:

Egyszerűen csak csavard le a palack fejét és könnyedén szedd szét három részre, így a tisztítása és sterilizálása rendkívül egyszerű.
BPA mentes anyagból

Anti Colic szeleppel:

Az egyedülálló szeleppel ellátott cumisüveg csökkenti a folyadékba kerülő levegő mennyiségét, így járulva hozzá a csecsemőkori hasfájás megelőzéséhez, melynek egyik oka az lehet, ha a kicsi evés közben túl sok levegőt nyel le.
Adatok
Cikkszám
unas_352834