BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"

-25%
BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"
79 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

59 990 Ft
Kezdete: 2023.09.29   A készlet erejéig!
Eddig a 3-12 éves korosztálynak megfelelő üléseknél problémát okozott a túl nagy merevség. A fém ISOFIX csatlakozókarok rugalmatlansága miatt nem hagyta elmozdulni a gyerekülést, ezért egy baleset bekövetkezte esetén a felgyülemlett energiák kevésbé nyelődtek el, mint a kisebb kategóriás gyereküléseknél.

Az ISOFIX rendszernél a fém csatlakozókarok miatt nagyon mereven áll az ülés a helyén, így az ütközés során az összes energia az ifjú utas testére, főleg a nyakára és a fejére hat.

A BeSafe mérnökei a norvég Autóklub segítségével kifejlesztettek egy olyan elfordulási mechanizmust, amelynek hatására egy esetleges ütközéskor oldalirányba elfordul az ISOFIX csatlakozással ellátott ülés. Ennek segítségével a felgyűlt energiák eloszlanak az ülés egészén, kímélve a benne utazó gyermek gerincét, nyakát, fejét, csökkentve az esetleges sérülésveszélyeket.

SIR - SIDE IMPACT ROTATION
Kiemelkedően magas védelem gyermekednek, köszönhetően a forradalmi SIR rendszernek, amelynek segítségével, ha oldalról éri behatás az autót, a gyermekülés elfordul, így védve meg gyermekedet az autó ajtaja által okozott sérülésektől.

Az ülés, ami együtt nő a gyermekkel, már ISOFIX változatban is! Kategóriájában a legmagasabb háttámlával rendelkező gyerekülés!
A BeSafe iZi Up X3 ISOFIX gyerekülés 15-36 kg-ig használható (kb. 3-12 éves kor). Bekötési irány: menetirány szerint. Rögzítés módja: ISOFIX rendszerrel + 3 pontos biztonsági övvel.
Adatok
Cikkszám
unas_229250