BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"

-25%
BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"
BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"
BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"
BeSafe Izi Up X3 Isofix "black cab 64"
79 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

59 990 Ft
Kezdete: 2023.09.29   A készlet erejéig!
Eddig a 3-12 éves korosztálynak megfelelő üléseknél problémát okozott a túl nagy merevség. A fém ISOFIX csatlakozókarok rugalmatlansága miatt nem hagyta elmozdulni a gyerekülést, ezért egy baleset bekövetkezte esetén a felgyülemlett energiák kevésbé nyelődtek el, mint a kisebb kategóriás gyereküléseknél.

Az ISOFIX rendszernél a fém csatlakozókarok miatt nagyon mereven áll az ülés a helyén, így az ütközés során az összes energia az ifjú utas testére, főleg a nyakára és a fejére hat.

A BeSafe mérnökei a norvég Autóklub segítségével kifejlesztettek egy olyan elfordulási mechanizmust, amelynek hatására egy esetleges ütközéskor oldalirányba elfordul az ISOFIX csatlakozással ellátott ülés. Ennek segítségével a felgyűlt energiák eloszlanak az ülés egészén, kímélve a benne utazó gyermek gerincét, nyakát, fejét, csökkentve az esetleges sérülésveszélyeket.

SIR - SIDE IMPACT ROTATION
Kiemelkedően magas védelem gyermekednek, köszönhetően a forradalmi SIR rendszernek, amelynek segítségével, ha oldalról éri behatás az autót, a gyermekülés elfordul, így védve meg gyermekedet az autó ajtaja által okozott sérülésektől.

Az ülés, ami együtt nő a gyermekkel, már ISOFIX változatban is! Kategóriájában a legmagasabb háttámlával rendelkező gyerekülés!
A BeSafe iZi Up X3 ISOFIX gyerekülés 15-36 kg-ig használható (kb. 3-12 éves kor). Bekötési irány: menetirány szerint. Rögzítés módja: ISOFIX rendszerrel + 3 pontos biztonsági övvel.
Adatok
Cikkszám
unas_229250