BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782

BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782
6 490 Ft
BabyOno készségfejlesztõ kocka Tiny Yoga C:MORE 782 leírása
A TINY YOGA kollekció a legkisebb sportrajongók szem elõtt tartásával jött létre. A jóga a test és a lélek harmóniájának mûvészete. A puha játék segít a szülõknek megszerettetni a testmozgást a gyermekkel.

Mindegy, hogyan, csak próbálkozz - Aprók jógája! A gyermek motorikus készségeinek fejlõdése jelentõs hatással van a megfelelõ pszicho-fizikai fejlõdésre. Ennek a sport- és fejlesztõ-kollekciónak a piramis alakú játéka lehetõvé teszi a gyermekek számára, hogy új készségeket sajátítsanak el: gyakorolják a fogást, elmozgassák a számos mozgó elemet egyik pontból a másikba, tapintási érzeteket kapjanak a különbözõ textúrákon keresztül. Ezenkívül stimulálják a fogínyt a dudoros kialakítású rágókákkal, és garantálják a nagyszerû szórakozást is.

A játék a C: MORE ("see more"= láss többet) kollekció része, amely a gyermek megfelelõ pszichomotoros fejlõdését szem elõtt tartva jött létre. Serkenti a látást, az érintést és a hallást. A legújabb játékkollekcióval lehetõvé tesszük gyermekeinknek, hogy többet lássanak: C: MORE.

Ez a világ egy gyermek szemével (képek közt a BABIES WORLD feliratú):

- ÚJSZÜLÖTT - látja, ami elõtte van, közelrõl, csak fekete -fehérben

- 3 HÓNAPOS - a baba kezd tisztábban látni és felismerni a szülõket, színeket

- 8 HÓNAPOS - a kép a gyermek szeme elõtt tisztább lesz, a kisgyermek elkezdi gyakorolni a szem-kéz koordinációt

- 12 HÓNAP - a gyermek tisztán látja a színeket, azonban látása 2 éves korára fejlõdik ki teljesen

Tulajdonságok:

- Segít a vizuális-hallási-motoros koordináció elsajátításában

- Kontrasztos színek támogatják a gyermek szemének fejlõdését

- Segít gyakorolni a motoros és kézi készségeket (fogás, váltás)

- Fejleszti a kognitív készségeket formák, textúrák és hangok stimulálásával

- Fejleszti a gyermek fantáziáját

- Serkenti az ínyt

Anyaga: poliészter

Méretek: szélesség 17 cm x magasság 17 cm x mélység 17 cm

Súly: 0,18 kg

A kontrasztos színezetû játékok kiváló fejlesztõeszközök a baba látásfejlõdésének támogatásához.

A csecsemõk látása nem tökéletes, máshogyan észlelnek, mint a nagyobb gyermekek, vagy a felnõttek. Az újszülöttek csak kontúr nélküli foltokat, úszó árnyakat látnak. Õk még nem tudják megkülönböztetni a színeket és az árnyalatokat sem, és fókuszálni is csak rövid ideig tudnak. Az élesen elkülönülõ színek, mint például a fekete-fehér színkombináció, már felkelti az érdeklõdésüket.

Ahhoz, hogy a látása fejlõdhessen, a csecsemõ idegrendszerének stimulációjára van szükség. Ez teszi lehetõvé, hogy a megfelelõ idegkapcsolatok kialakulhassanak. A kontrasztos játékok a vizuális stimulációt elõsegítõ kiváló fejlesztõ eszközök.

A babák figyelmét két-három hónapos korukig csak a kontrasztos színek vonzzák. A csecsemõk számára elsõsorban a geometriai ábrák vonzóak, és különösen a köröket kedvelik. Érdekesség, hogy a kontrasztos színek megkülönböztetésének és a kör forma észlelésnek köszönhetõen találnak rá anyjuk mellbimbójára is a picik a szoptatáskor.

A második héttõl már megfigyelhetõ, hogy a baba rohamosan fejlõdik ebben is. Napról napra ügyesebb, édesanyjára néz, észreveszi, fókuszál, követi a tekintetével. Mindezt megközelítõen 15-20 cm távolságban. Körülbelül ennyi a karon fekvõ gyermek és az édesanya arca közti távolság, valamint az anya mellkasa és arca közötti távolság.

Cikkszám: 782
Adatok
Cikkszám
unas_347866