4 részes bébi ágynemű garnitúra muszlin függönnyel "Rózsa madeira-dupla szív"

4 részes bébi ágynemű garnitúra muszlin függönnyel "Rózsa madeira-dupla szív"
26 990 Ft
4 részes baba ágynemű tartalma:
- Takaró
- Párna
- Fejvédő
- Baldachin függöny (muszlin)

A SZEKO Tündér baba és gyermek ágynemű garnitúrák, amelyik rendelkezik Európa nívós minőségi díjával az ÖKOTEX bizonyítvánnyal. A takarók a töltettel egyberögzítve készülnek .
Általános méretek:
Takaró: 90*135 cm
fejvédő: kb 200 cm,(oldalfülek: 27 cm magasak, a középső ív: kb 40 cm magas)
baldachin: magassága: 140 cm , szélessége: 200 cm
A töltet 100 % polyester ,ami szintén bevizsgált anyag.
A töltet kiválasztásánál fontos szempont volt az is, hogy lágy legyen ,ami körül öleli a baba testét , meleg nyugodt alvást biztosítva ezáltal.

Az újszülöttek részére mindenképpen ajánljuk minimum a fejvédővel kiegészített 3 részes garnitúra vásárlását, mivel a baba forgolódása révén beütheti pici fejecskéjét a kiságy rácsaiba. A 4 részes változat kiegészül a baldachinnal, amelynek anyaga muszlin, azaz áttetsző anyag.
Az áttetsző muszlin baldachin megszűri a fényt, és a port, de betekintést nyújt a babára..
Miért ajánljuk a baldachin használatát?
Mert megnyugtató , védelmet nyújtó kuckó érzését erősíti a babában, azt az állapotot idézi, amikor még édesanya testének védelmében növekedett.
Összhatásában romantikus varázslat a szobában, főként, ha anyagában hozzáillő textilekkel egészül ki.

Miért érdemes a Szeko baba és gyermek ágyneműket választani:
''Mi a textíliáinkat európai nagy textilgyárakból szerezzük be. De a lényeg a textília káros anyag tartalmában van. Tartalmaz ilyet, vagy nem...ezt csak vizsgálattal lehet eldönteni. Ezt hívják: ÖKOTEX vizsgálatnak!
Mennyi cég az aki be tudja mutatni a saját vizsgálati anyagát? Sajnos csak egyetlen ilyen van Magyarországon: és ez a SZEKO Stúdió Kft. Mi valóban elmondhatjuk magunkról, hogy minőségi, bababarát textíliából dolgozunk! Már több éve ,hogy minden évben bevizsgáltatjuk a textíliánkat káros és mérgező anyag tartalomra az ÖKOTEX magyarországi intézetében az INNOVATEXT Intézetben.
Mindezt a saját cégnevünkre kiállított bizonyítvánnyal igazolni tudjuk! Még egy információ: ezek a textiliák bébi minőségre lettek vizsgálva... ezt mutatja a tanúsítványunkban az I osztály jelző,és ez nagyon fontos szempont.
Adatok
Cikkszám
unas_360305
Kiegészítő termékek