BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"

BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
BeSafe Izi Go Modular i-size 40-75 cm. "metallic melange"
94 990 Ft
Újdonságunk egy blokkokra épülő rendszer, amely a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő technikát ötvözi a praktikummal és a gyermek számára legmegfelelőbb kényelemmel, születésétől 4 éves koráig!

MODULAR EVOLÚCIÓ

A rendszer három részből áll:
◾iZi Modular i-Size bázistalp: az autó egységéhez rögzül ISOfix karok segítségével, hogy fixen tartsa mind a babahordozót, mind a gyermekülést. Csak hagyd az autóban a bázistalpat, a babahordozót és az ülést pillanatok alatt, egy mozdulattal csatlakoztathatod.
◾iZi Go Modular i-Size babahordozó: a Modular rendszer babahordozója, amely egyszerre nyújt maximális védelmet és megnyugtató kényelmet a babának egy éves korig vagy 75 cm-es magasságig. A maximális kényelmet a beépített UV-szűrős, de légáteresztő napellenző, a biztonságot pedig a megnövelt oldalvédelem nyújtja.
◾iZi Modular i-Size ülés: Pillanatok alatt csatlakoztathatod a bázistalphoz, így rendkívül könnyű ki- és beszerelni. Amíg a csemete kicsi, használd az ülést menetiránynak háttal, majd egyszerűen fordítsd menetirány felé, ha már nagyobb a gyermek (legalább 88 cm magas)!

Variálhatóság:

Ugyanazzal az alappal használható a babahordozó és az ülés. Az ülést használhatjuk menetirány szerint és annak ellentétesen is. Ha az autóban hirtelen több helyre van szükség, egy mozdulattal eltávolítható bármelyik modul.


BeSafe iZi Modular in car: Kattintsd be és indulhattok

Az bázistalp az ISOfix pontokhoz csatlakozik, az ülés és a hordozó pedig a bázistalphoz. A ki- és a beszerelés minden esetben egy-két mozdulat. A babahordozónál sem kell az autó biztonsági övével bíbelődni az utazás előtt és után! Az iZi Modular i-Size ülés megfordítása is csak másodperceket vesz igénybe. Ha a bázistalp elején zöld jelzést látsz, az ülés már rögzítve is van!


Alkalmas-e az autóm?

A legtöbb ISOfix-szel szerelt autó képes biztonságosan rögzíteni a BeSafe iZi Modular rendszert. Az ISOfix csatlakozási pontok jellemzően jelölve vannak az autó hátsó ülésén egy kis címkével. A 2012 után gyártott autóknak kötelező eleme az ISOfix, de nem ritka a régebbi modelleknél sem. Az ISOfix rendszerről bővebben itt tájékozódhatsz.


i-Size_a biztonságos szabvány

Európai szabályozás a biztonsági gyermekülésekre vonatkozóan. Az i-Size üléseknek terhelési tesztet kell teljesítenie és olyan előírásoknak kell megfelelnie, amelyek növelik a gyermek biztonságát az autóban egy baleset esetén. A szabvány a legtöbb ISOfix-es autóval kompatibilis.


Menetiránynak háttal? Meddig?

Ameddig csak lehetséges. A baleseti statisztikák szerint az ütközések csaknem fele az autó elejével történnek, a maradék részen a többi oldal (a tetőt is beleértve) osztozik. A gyermekek esetében különösen fontos, hogy a lehető legjobban óvjuk a nyakukat attól az erőhatástól, ami egy ütközés során ébred, hiszen a kicsik feje a testük méretéhez képest sokkal nagyobb, mint egy felnőttnek, valamint a gerincük sem annyira fejlett, hogy sérülés nélkül átvészeljen egy komoly ütközést. Ha hátrafelé megtámasztjuk a gyermek fejét és hátát, a hirtelen fellépő nagy erőhatás eloszlik az ülés háttámláján.

BeSafe iZi Go Modular i-Size babahordozó:
- Használható: 40 - 75 cm
- Korcsoport: - 12 hónapos
- Bekötési irány: Menetiránynak háttal csatlakoztatható iZi Modular bázistalppal, vagy beköthető hárompontos biztonsági övvel
- Szabvány: UN R 129 (i-Size)

-1- BeSafe iZi Modular Rendszer nagyon egyszerű beszerelése:

A BeSafe iZi Go Modular i-Size könnyen ráilleszthető az iZi Modular bázistalpra. Csak kattintsd be az ülést a bázisba és indulhattok. A BeSafe iZi Go Modular babahordozó beköthető az autó hárompontos biztonsági övével is.

-2- Kényelem a gyermeknek:

A héjban található EPS-hab és a párnázott huzat a BeSafe iZi Go autós babahordozót nagyon kényelmessé teszik gyermeked számára. A maximális kényelmet a beépített UV-szűrős, de légáteresztő napellenző nyújtja.

-3- Biztonság a gyermeknek:

A BeSafe iZi Go Modular baleset esetén a legjobb lehetőség, hogy megvédd kisbabádat! A továbbfejlesztett oldalvédelem sikeresen teljesítette az R129-es oldalütközési tesztet. A párnázott fejrésznek köszönhetően az első hónaptól optimális védelmet nyújt a babáknak.

-4- A BeSafe iZi Modular rendszer:

Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyerekülés család a BeSafetől. Újszülött kortól négyéves korig nyújt maximális védelmet a gyermekeknek! A BeSafe iZi Modular rendszer egy ISOfix bázistalpból és két gyerekülésből áll, amelyek megfelelnek az R-129 (i-Size) EU szabványnak. Ha a gyermek kinövi a babahordozóját, a következő gyerekülés is használható ugyanazzal az alappal.
A bázistalp állítható a nagyobb lábtér érdekében, ennek köszönhetően a gyermek 105 cm-es magasságáig tud menetiránynak háttal utazni a Modular ülés segítségével.

Az iZi Go Modular i-Size babahordozó beköthető az autó biztonsági övével is, de csak a hozzá tartozó bázistalppal adja a maximális védelmet babád számára.
A hordozóhoz a bázistalp külön vásárolható meg!
Adatok
Cikkszám
unas_404174