Adamo Bébihinta 5 pontos biztonsági övvel "szürke"

Adamo Bébihinta 5 pontos biztonsági övvel "szürke"
31 990 Ft
Az Adamo hinta már újszülött kortól biztonságos, eleinte helyettesíti a bölcsőt, később pedig babahintaként is használható a gyereked 3 éves koráig (vagy maximum 15 kg-ig). A dél-amerikai országokban bölcsőket használnak az inkubátorban is, ugyanis a hintáztatás a koraszülött babáknál a súlygyarapodást felgyorsítja és kiegyensúlyozottá teszi. A hasfájós babák hintázás közben megfeledkeznek a pocakjuk kellemetlen görcseiről és hamar megnyugszanak. A gyermek súlyánál fogva belesüpped a szövetanyagba, számára ez a körülölelő érzés megnyugtató.

A hazai tervezésű és fejlesztésű babahintát szeretettel ajánlunk már nulla éves kortól, ahogy a kórházból hazaértetek, már használhatjátok is bölcsőhintaként. Ezek az eredeti Adamo hinták csak természetes alapanyagokból készülnek, hogy a babád bőrével csak a legfinomabb anyagok találkozzanak. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog: használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként – egyszerűen megunhatatlan!

Azon kívül, hogy a hintában imádnak pihenni a babák, még jótékony hatása is van: fejleszti az egyensúlyt, a szem- és kézkoordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindítására, míg a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az Adamo hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat. Nem csoda, hogy az eredeti Adamo hinták már több mint 15 éve az anyukák kedvencei! Mivel maximálisan megbízunk a termékünkben, és szeretnénk, hogy minél többen kipróbálhassátok rizikó nélkül babahintáinkat, ezért 30 napos visszavásárlási garanciát adunk. Az Adamo babahinta a legjobb választás. Válaszd Te is az eredetit!

Az Adamo babahinta tartozékai:

5-pontos biztonsági öv
bababarát, kezeletlen keményfa rudazat
10 mm vastag kötélzet, ami megfelelően strapabíró és kényelmes a baba kezeinek is: kb. 2,8 - 3 méteres belmagassághoz ideális (Ha magasabbra szeretnétek felszerelni, válasszatok hozzá pótkötelet!)
keresztrúd és magasságot állító karabiner a kötélzetre szerelve
100% pamut ÖKO-tex minősítésű párna: puha, kényelmes és mosható
a hintarugó és a kampó nem tartozéka a terméknek, azokat külön kell a kosárba helyezni
Ez a színű hinta jelenleg előrendelhető: a megrendeléstől számított 1 héten belül szállítjuk!

További elérhető kiegészítők: válassz az Adamo hintádhoz megfelelő teherbírású hintarugót, plafonba vagy ajtófélfába fúrható hintakampót és szükség esetén pótkötelet! Csak eredeti Adamo kiegészítők használatát javasoljuk a hintához!
Adatok
Cikkszám
unas_853096